donderdag 30 augustus 2012

Drukte van bel(h)ang


Ik ga verhuizen. Aan de ene kant hartstikke leuk. Eindelijk m'n eigen stekkie. Aan de andere kant is en blijft verhuizen een hoop geregel en rompslomp. Ik kijk gelukkig vooruit en zie een toekomst in een leuke buurt met als bonus een hoop viswater rondom m'n voordeur, dan ook positief tegemoed.
Waarschijnlijk ga ik het dit jaar niet meer redden om al deze nieuwe wateren zorgvuldig uit te kammen. De verfpotten en de behangrollen staan te wachten, en dan moet er uiteraard ook nog een deftig vloertje in. Volgend seizoen dus. Met dank aan Fons zoals een echte vismaat betaamd, kan ik aankomende week gelukkig nog een voerstekje afromen op oud en bekend water. Tussen de verhuisdozen door, altijd lekker!
Toch is er afgelopen week voor de sleuteloverdracht nog wel eventjes gevist. Een makkelijk watertje werd samen met m'n pa aangedaan. Ondanks de bijna ondragelijke hitte wisten we toch nog een paar karpertjes te vangen.





Afgelopen weekend werd ook een voor het eerst georganiseerd karperweekend voor de jeugd gehouden. Mogelijk gemaakt door een aantal vrijwilligers van de Amsterdamse Hengelsportvereniging. Een goede zaak. Kinderen van twaalf tot achttien jaar kunnen zo op een leuke wijze kennis maken met alle fijne kneepjes van het vak. Plaats van handeling waren de kweekvijvers in het Amsterdamse bos. De kids hebben een hoop geleerd en belangrijker nog; ook gevangen. Door een goed georganiseerde begeleiding met onder andere een veldkeuken en een nog betere kok, werd dit weekend een groot succes. Zo groot, dat de kinderen in de herfstvakantie weer willen gaan vissen. De jeugd heeft tenslotte de toekomst!


                               Prachtige karpers en blije kids!


3 opmerkingen:

  1. Hi Andres,

    Succes met de verhuizing en overige inspanningen. Wat een hoge rug die eerste karper! Wat zeg jij eigenlijk tegen 'm? ;-)

    Grtx,
    FER

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij zegt: 'Knolletje,ga eens terug naar Dale..Ik wil Opa en Oma vangen..' ;-p.

    Succes met de verhuizing!!

    Groet,
    Dale

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes daar ouwe !!!
    Hopelijk vind je daar snel je stekkie !!!
    Ik blijf je volgen vriend !!!

    Groet Sander

    BeantwoordenVerwijderen